Am nevoie de un server dedicat pentru website-ul meu

Ca proprietar al website-ului Internet, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca site-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web-site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este exact ce fel de web hosting vei avea nevoie pentru web page-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți make a decision dacă internet site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Internet hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Internet disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte website-uri care utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că website-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza completeă a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un web site treatment a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor internet site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei treatment au început deja sau sunt dornici să își păstreze internet site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți internet site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de hosting dedicat, atunci sperăm că web page-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat internet hosting, în common, oferă web page-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web site care nu practică măsuri de securitate solide, internet site-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Manage asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat treatment este echipat cu un private de asistență solid.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu great de găzduire pentru website-ul dvs. Website.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, speedy și personalizat pentru site-uri mai mari (sau internet site-uri care primesc mult trafic). Dacă ați început pe un system de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța website-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să faceți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on the net, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de website-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web page treatment este mai rapid, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să deal withți improve la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un gazduire site program de găzduire comun ar putea potrivi web page-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al web site-ului, toate susținute de uptime ninety nine,9% și o garanție de forty five de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *